Kleur
Sterrenbeeld
Maat
Serie
Kenmerk
Prijs
Prijs:

Filters

Kleur
Sterrenbeeld
Maat
Serie
Kenmerk
Prijs
Kleur
Sterrenbeeld
Maat
Serie
Kenmerk
Prijs
Prijs:

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Piramides

Alle piramides op deze website, van groot tot de allerkleinste modellen zijn stuk voor stuk met veel liefde, zorg en aandacht gemaakt. Ze bevatten allemaal in de punt een lemurische kristal met een natuurlijke gevormde punt. Deze punt werkt door de aangebrachte koper verbindingen als versterker voor de overige gebruikte kristallen en edelstenen.
Een ruimte waarin je een of meerdere piramides zijn geplaatst voelt dan ook heerlijk aan.
Ideaal voor in huis, kantoor, praktijk of in de yogaschool.
Piramides verhogen de trillen en negatieve energie wordt geneutraliseerd, dat maakt ze ideaal voor het plaatsen op of in de buurt van elektronische apparaten, denk aan je laptop, (5g) router, laadpaal van je elektrische auto, kortom het neutraliseren van elektromagnetische velden (EMF).
De piramides kunnen ook een ondersteunend effect hebben bij slecht slapen door wateraren, ook zullen jou kamerplanten je dankbaar zijn als een piramide in de buurt staat.
Naast het feit dat deze piramides decoratief zijn en neutraliserend werken, hebben ze ook een sterk helende werking. Dit is afhankelijk van de gebruikte kristallen.
Zo kan een piramide gevuld met lapis lazuli een helende werking hebben op het keelgebied, rozenkwarts straalt zacht en liefdevol, deze roze mineralen werken vooral rondom het hart. Een rode jaspis zorgt juist weer voor een betere verbinding met moeder aarde, zodat jij je beter gegrond voelt. Zo heeft elke piramide zijn eigen specifieke helende trilling.