Piramide Amethist Paarse Passie met Open Punt

Deze orgone amethist piramide is in veel mooie lagen secuur opgebouwd.
De lagen bestaan uit diverse met de hand geselecteerde helende mineralen.
Een Maria Magadena Lemurian kristalpunt is toegevoegd in de punt van de piramide, gewikkeld in koper voor een optimale werking.
Elke kristal wordt voor verwerking energetisch gereinigd en opgeladen, zodat de piramide een hoge zuivere trilling heeft.
De orgoniet verhoogd door zijn vorm de trilling van de kristallen, dit geeft een fijne energie in de ruimte waar je haar plaatst.

Let op: Deze orgoniet piramide is handmade waardoor er kleine imperfecties kunnen voorkomen.

Vanaf:  16,95

Artikelnummer N/A Categorie

Product omschrijving

Elke Orgone van MineralSorceress is een unieke handgemaakte creatie! Je zult een piramide ontvangen die vergelijkbaar is met het product op de foto.

Wat is Orgoniet?

Orgoniet (ook wel Orgonite or Organite genoemd), is een substantie die bestaat uit hars, metalen, mineralen en kwarts kristallen.
De Orgoniet versterkt onder andere jouw energieveld, beschermt je tegen elektromagnetische straling (EMF), negatieve energieën, brengt evenwicht en harmoniseert.
Orgone betekent levensenergie; een ander woord voor levensenergie, Chi, Ether of Akasha in het Sanskriet.
Er zijn nog veel meer soorten energie met verschillende benamingen waar je misschien ook wel eens van hebt gehoord zoals: etherische energie, bio energie, astrale energie, vier dimensionale energie (4D) en levenskracht energie.

Een échte Orgoniet bestaat voor minimaal 50% uit metalen, zoals koper, aluminium, staal en echt 24k goud. MineralSorceress waarborgt deze hoge kwaliteit, gebruikt alleen de hoogste kwaliteit materialen en hanteert een nauwkeurige productiemethode om ervoor te zorgen dat jij het beste eindproduct ontvangt!

Orgoniet is zelfreinigend dit betekent dat het altijd zijn werk naar behoren zal doen! Je hoeft de piramide niet zelf te ontladen of op te laden. De Orgonite neutraliseert de negatieve energie en zet deze om in positieve orgone.

Waar kan je Orgoniet voor gebruiken?

Gebruik voor diepere meditaties.
Bij het geven van healings.
Bescherming van jouw woonruimte.
Neutralisering van potentiële negatieve energie die zich probeert te hechten, denk aan de straling van zendmasten (5G), meterkast, computer, tv, laadpalen en dergelijke.
Hoge bescherming tegen negatieve energieën.
Ondersteund de manifestatie van persoonlijke verlangens en visualisaties.
Verbetering van je nachtrust.
Spirituele groei.

Reinigen en opladen

Al mijn kristallen en mineralen zijn gereinigd (ontladen), opgeladen en geprogrammeerd met de intentie van liefde en positieve energie.
De methoden van op- en ontladen die ik gebruik verschilt per mineraal, dit komt doordat ik aanvoel wat de steen nodig heeft en niet elk kristal is geschikt voor reiniging in water.

Enkele methodes die ik hanteer voor het reinigen en opladen is door ze in het maanlicht te leggen bij volle maan, hierdoor wordt de natuurlijke energie van de kristal weer optimaal aangevuld. Of door ze een kaarsvlam, wierook en/ of Santo Paolo heilig hout te leiden. Ik zet mijn intenties van liefde, vertrouwen, helderheid en kracht hierop.

Wanneer het kristal geschikt is voor reiniging in water pas ik deze methode ook toe. Ik leg de mineralen in een bak gezuiverd water gedurende 24 uur, dit proces herhaal ik 2 keer voor een vitale en actieve steen met veel lichtkracht en energie. Vanuit een milieubewust oogpunt gebruik ik niet de methode door middel van reiniging door ze onder stromend water te houden wat je vaak elders ziet omschreven.

Let op: Deze Orgoniet piramide is handmade waardoor het lichte onvolmaaktheden kan bevatten.

Deze metafysische hulpmiddelen kunnen jou op spiritueel, fysiek en emotioneel niveau helpen

Disclaimer: Orgonite kan een ondersteunend effect hebben op jouw lichaam en geest, raadpleeg bij klachten altijd een medisch professional.

Product informatie

Extra informatie

AfmetingenN/B
Serie

Starlight

Maat

Klein, Middel, Groot

Kleur

Paars

Kenmerk

Open punt

Sterrenbeeld

Vissen

Chakra

Voorhoofd Chakra (6e), Kruin Chakra (7e)

Edelsteen

Amethist

Gerelateerde producten