Betaalmethoden

Een bestelling makkelijk en snel betalen via diverse mogelijkheden.

MineralSorceress biedt diverse betalingsopties aan om jou producten gemakkelijk af te kunnen rekenen. We bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan;

iDEAL

Met iDeal kun je veilig, gemakkelijk en snel online betalen.
Als je voor deze betaalmethode kiest, selecteer bij de betaalmogelijkheden, betalen via iDEAL en selecteer jou bank. Je wordt dan doorgestuurd naar de website je jou bank en deze zal u verder informeren over het afronden van de aankoop.

Bancontact

Deze betalingsoptie is een online betaalsysteem alleen van de gezamenlijke Belgische Banken. Wanneer je deze betaalmethode hebt geselecteerd, dan kies je bij de betaalmogelijkheden voor betalen via Bankcontact en volg de instructies.

Creditcard

Je hebt de mogelijkheid om met de volgende 3 creditkaarten om jou betaling te voltooien nl; Visa, Mastercard of American Express. Zodra je betaald, wordt het aankoopbedrag gelijk afgeschreven en zie je direct of de betaling is goedgekeurd. Om veiligheidsredenen worden jouw creditcard gegevens niet bewaard en zul je deze informatie weer moeten invoeren bij jouw eerstvolgende bestelling.

ideal
VISA
mistercash
Mastercard
American Express
mistercash
Kristal placeholder

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of wil je een op maat gemaakt product? Neem dan contact met ons op.